Werkwijze

Coaching en therapie volgens de Wielwerkmethode werkt op rationeel, emotioneel, lichamelijk, energetisch en gedragsniveau.
Op basis van jouw probleem, jouw doel en jouw persoonlijkheid kies ik bijpassende coaching- of therapietechnieken.

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, welke ik heb bevestigd, stuur ik je 2 vragenlijsten op. Een vragenlijst met algemene vragen over jouw situatie en jouw probleem. En een vragenlijst met vragen over jouw persoonlijkheid.

Tijdens de eerste sessie beginnen we met een intake, o.a. op grond van jouw ingevulde vragenlijsten. Dit voorgesprek vindt, afhankelijk van de weersomstandigheden, binnen of buiten plaats.

De sessie zelf vindt verder zoveel mogelijk buiten plaats. Terwijl we lopen door het bos of zitten op een bankje help ik jou meer inzicht te krijgen in jouw probleem, wat onderliggende patronen zijn en reik ik jou, door middel van coaching- en therapietechnieken, hulpmiddelen aan om hier iets aan te doen.

Technieken die ik toepas zijn o.a. gedachten ter discussie stellen, met jou op zoek gaan naar onderliggende motieven of blokkades om bepaald gedrag wel of niet uit te voeren, of een visualisatie, waarbij je in een ontspannen toestand in jouw onderbewuste aan de slag gaat met belemmerde overtuigingen, emoties en oude gedragspatronen.

Aan het eind van de eerste sessie heb je een goed beeld gekregen van mijn werkwijze en beslis je of je nog meer sessies wilt afspreken.